Bayer Leverkusen pelasi Bundesliigassa maalittoman tasapelin Freiburgin vieraana. Myös suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo sai pitkästä aikaa peliminuutteja.

Pohjanpalo pääsi kentälle lauantaina 85. minuutilla. Hänet vaihdettiin Karim Bellarabin tilalle. Peliminuutit olivat Pohjanpalolle ensimmäiset Leverkusenissa sitten lokakuun. Tehotilastoihin ei Pohjanpalo kuitenkaan päässyt. Leverkusen on tasapelin myötä yhä sarjassa toisena.

[readmore from=Jollen-Danger-Zone]

Pohjanpalo oli koko tammikuun siirtoikkunan ajan kiinnostunut lainapestistä johonkin toiseen seuraan kevätkaudeksi, mutta suomalaishyökkääjä joutui lopulta pettymään. Kausi jatkuu Leverkusenissa, kun Leverkusen möi Admir Mehmedin ja Pohjanpalosta haluttiin pitää kiinni.

Lue Pohjanpalon kolumni pettymykseen päättyneestä siirtoikkunasta.

Pohjanpalo sai syyskaudella todella vähän peliaikaa, mutta mies onnistui silti maalinteossa kertaalleen. Pohjanpalon sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta ensi kesänä saattaa jopa siirto toiseen seuraan olla mahdollinen, mikäli peliaika jää tällä loppukauden aikana vähäiseksi.

Suomalaisista Niklas Moisander oli isossa roolissa, kun Werder Bremen haki vieraskentältä 2-1-voiton Schalkesta. Moisander pelasi ottelussa täydet minuutit. Bremen on