Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo ei lopulta siirtynyt tammikuun siirtoikkunassa mihinkään. Pohjanpalon edustajat tekivät kaikkensa, että lainasiirto olisi onnistunut, mutta Leverkusen ei lopulta halunnut päästää Pohjanpaloa lähtemään.

Pohjanpalo kertoo Jollen Danger Zone -osiossaan, ettei siirtoikkuna sujunut niin kuin hän olisi toivoinut.

– Eihän tämä ihannetilanne ole – ja jos olisi ollut, en olisi niin aktiivisesti etsinyt edustajieni kanssa vuokrasopimusta. Siitä olen todella iloinen, että viimeisen kuukauden aikana kiinnostusta palveluksistani oli paljon, Pohjanpalo kirjoittaa.

[readmore from=Jollen-Danger-Zone]

Kiinnostusta suomalaishyökkääjää kohtaan oli runsaasti. Lopulta lainasiirto kaatui siihen, että Leverkusen möi Admir Mehmedin Wolfsburgiin, eikä seura halunnut enää päästää Pohjanpaloa pois loukkaantumisten pelossa.

– Tämä tarkoitti sitä, että minun lähtöni ei ollut enää vaihtoehto. Kun Mehmedin siirto varmistui, varmistui samalla sekunnilla se, että jään Leverkuseniin.

Pohjanpalolla on sopimustaan jäljellä Leverkusenin kanssa ensi kausi. Jatkosopimusta ei syntynyt, kun lainasopimus jäi toteutumatta. Pohjanpalolla onkin ensi kesänä todella isojen päätösten aika, eikä siirto muualle ole mahdoton, mikäli peliaika jää keväällä vähäiseksi Leverkusenissa.

– En voi olla pelaamatta kehitykseni kannalta. Se on selvää. Siksi jotain ratkaisua etsittiin tosissaan nyt. Kuten sanoin, teen kaikkeni, että pystyisin olemaan itselleni rakkaalle Leverkusenille avuksi jo nyt keväällä. Jos en pysty, pitää kaikkia vaihtoehtoja punnita erittäin tarkoin.

Lue Pohjanpalon kolumni Jollen Danger Zonesta tästä linkistä.