José Mourinho on paitsi menestynyt ja arvostettu valmentaja, niin myös ristiriitainen persoona, jonka sappi on kiehahtanut vuosien varrella kerran jos toisenkin. Omasta mielestään portugalilainen on kuitenkin Valioliigan parhaiten käyttäytyvä manageri.

[readmore from=Mourinho-Jose]

Man United -manageri kertoo panostaneensa tällä kaudella käytöksensä parantamiseen, mutta matkaa on vielä. Silti yhteenottoja tuomarien ja vastustajan valmentajien kanssa ei ole nähty samoin kuin ennen.

– Aion vakaasti voittaa tällä kaudella sivurajalla parhaiten käyttäytyvän managerin tittelin. Olen tosissani, Mourinho totesi Sky Sportsin mukaan.

– Palkintoja on niin paljon – viikon peliesitys, kuukauden manageri ja sitä sun tätä. Palkinto pitäisi antaa myös kentän laidalla parhaiten käyttäytyvälle valmentajalle. Neljännet erotuomarit saisivat äänestää sen.

– Olen melko varma, että voittaisin. En ole aiheuttanut ainuttakaan ongelmaa neljännelle erotuomarille sivurajalla, jos ei lasketa (syyskuussa) Southamptonissa saamaani punaista korttia. Silloin astuin jalallani kentän puolelle.

– Valmistaudun paremmin ja olen todella onnellinen. En ole vapautunut pinnani palamisesta, mutta yritän. En muutu ”Bad Onesta” ”Perfect Oneksi” hetkessä, mutta pidän siitä, miten edistyn, ”Special One” Mourinho myhäilee.