Manchester United otti lauantaina 2-0-voiton Huddersfieldista. Arsenalista hiljattain Unitediin siirtynyt Alexis Sánchez laukoi ensimmäisen osumansa ManU-paidassa.

Sánchez laukoi Unitedin 2-0-maalin. Hän pääsi laukomaan rangaistuspotkun, joka kuitenkin epäonnistui, mutta paluupallon Sánchez laittoi varmasti sisään. Yleensä Paul Pogba laukoo Unitedin rankkarit.

Manageri José Mourinhon mukaan Pogba antoi rankkarivastuun Sánchezille.

– Päätös oli heidän kahden välinen. Paul oli kiltti hänelle. Hän ymmärsi, että on tärkeää Alexisille päästä laukomaan rankkari ja tehdä maali. En usko, että se oli mikään unelmaosuma Alexisille, koska kukaan ei halua tehdä maalia rankkarin jälkeisestä paluupallosta, mutta hän reagoi tilanteessa hyvin, joten se on ihan okei minulle, Mourinho sanoi ottelun jälkeen.

Sánchezin esitys Huddersfieldia vastaan oli jo selvästi parempi kuin Tottenhamia vastaan. Mourinho antoi kehut chileläishyökkääjälle.

– Alexis on fantastinen pelaaja, eikä hän ole mikään Prima Donna. Hän nöyrä kaveri, joka ei ole unohtanut sitä, mistä hän on tullut. Mielestäni kun hän pelasi Chilessä, hän pelasi vaikeissa paikoissa. Hän on tottunus sellaiseen, uskoisin, Mourinho totesi.