Juventus-tähti hermostui kritiikistä: ”Helppoa se on nojatuolista arvostella”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Juventus ei saanut toivottua tulosta kotikentällään Tottenhamia vastaan tiistaina pelatussa Mestarien liigan pudotuspelissä. 2-2-tasapeli antoi Spursille edun, kun toinen osaottelu pelataan Lontoossa.

Juventukselle kaksi maalia tiistaina tehnyt Gonzalo Higuaín ei täysin sulattanut joukkueen saamaa kritiikkiä. Higuaínilla oli loistava tilaisuus viedä Juventus 3-1-johtoon ensimmäisen puoliajan viime hetkillä rankkarista, mutta laukaus osui ylärimaan.

Toisella puoliajalla Tottenham nousi Christian Eriksenin vapaapotkulla tasoihin ja Higuaínin rankkari voi vielä nousta arvoon arvaamattomaan ottelupari kannalta. Argentiinan maajoukkuehyökkääjä jyrähti Instagram-kuvan kuvatekstissä. Juventus on saanut paljon kritiikkiä pelaamisestaan ottelun jälkeen.

– Huomenta ihmiset… Kuinka helppoa on arvioida peliä sohvalta tai nojatuolilta. 2-0-tilanteessa kaikki oli täydellisesti, sitten 2-2 ja arvostelu muuttui samantien. Emme ole kiinnostuneita tuollaisista kommenteista, Higuaín kirjoitti.

Juventuksella on tietysti kaikki mahdollisuudet vielä kääntää ottelupari edukseen. Se vaatii voittoa Lontoosta, joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla.

– Lähdemme Lontooseen päästäksemme jatkoon… Kaikkea hyvää heille, jotka todella haluavat Juventuksen parasta, hyökkääjä toivotti.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!