Katso: Tämä kuva Cristiano Ronaldosta ja Neymarista jää elämään – vielä ei ollut Neymarin aika

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madrid nousi keskiviikkoiltana komeasti tappioasemasta kotikentällään lopulta 3-1-voittoon PSG:stä Mestarien liigassa. Otteluparin ensimmäisestä osasta ei jäänyt dramatiikkaa puuttumaan.

Zinédine Zidanen täytyy herätä, lue kommentti.

Yksi taistelupari kentällä oli Cristiano Ronaldo vastaan Neymar. Nuori PSG-tähti on tällä kaudella ollut todella vakuuttavassa iskussa ja puheissa on jo väläytelty sitä, onko Neymar jo Ronaldoa parempi. Mielipiteitä on monia, mutta Madridin illassa 33-vuotias Ronaldo vei vielä pidemmän korren 26-vuotiaasta Neymarista.

Ronaldo iski kaksi tärkeää maalia ja oli joukkueelleen jälleen elintärkeä, kun häntä eniten tarvittiin. Neymar sen sijaan otti ensimmäisellä puoliajalla hölmön varoituksen ja oli lähellä lentää jopa ulos filmaamisesta, mutta säästyi toiselta varoitukselta.

Maaliskuun kuudes päivä jättiläiset ottavat taas mittaa toisistaan Pariisissa. Silloin ratkaistaan otteluparin voittaja. Real Madrid ja Ronaldo antoivat vahvan esityksen, mutta Neymarilla ja PSG:llä on varmasti vielä sanansa sanottavana.

Illan toisessa neljännesvälierässä Liverpool löylytti vieraskentällä FC Portoa peräti lukemin 5-0. Liverpool otti voiton myötä todella vahvan otteen jatkopaikasta.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!