Suomen Cupissa pelattiin perjantaina neljä ottelua. Isoin yllätys nähtiin Lapin paikallisottelussa.

PS Kemi otti nimittäin kotonaan naapuristaan Rovanniemen RoPS:sta makean 2-1-voiton. Kemi ratkoi pelin toisella jaksolla Kevin Tanon ja Aleksi Isomäen osuttua 20 minuutin sisään.

Lassi Lappalainen vielä toi rovanniemeläiset maalin päähän, mutta lähemmäksi ei päästy.

Voitto oli Kemin turnauksen ensimmäinen.

FT 1-2. Mitenkäs teidän perjantai-ilta? Me ajeltiin tuossa Kemiin ja otettiin kemiläisiltä nekkuun. Woot! Woot! Bilefiilikset...

Päivän suurimmat murskajaiset puolestaan nähtiin Kuopiossa, kun KuPS pöllytti AC Kajaania 6-1-numeroin. Kuopiolaisilla nähtiin myös kuusi eri maalintekijää, onnistumisten tultua laajalta rintamalla.

KuPS:n tehohetki syntyi toisen jakson puoliväliin, kun Urho Nissilä, Rasmus Karjalainen, Saku Savolainen ja Jere Hiltunen tekivät hieman yli varttiin yhteensä neljä maalia. Avausjaksolla isäntien leiristä puolestaan osuivat Petteri Pennanen ja Johannes Kytilä.

Voitto oli KuPS:n turnauksen kolmas. Puhtaalla pelillä jatkavan joukkueen maaliero on hurja 14-4.

Korjaus 2.2.2018 klo 22:32 RoPS-Kemi pelattiin Kemissä