Real Madridin taival La Ligassa on tällä kaudella ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen. Lauantai-iltana Real jäi Levanten vieraana 2-2-tasapeliin.

KuPS:n hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen otti kantaa Real Madridin hankalaan kauteen. Real on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, mikä vielä oikeuttaisi Mestarien liigan lohkovaihepaikkaan kauden jälkeen. Mutta jos Realin alamäki jatkuu, voi se pudota sijalle viisi, joka oikeuttaisi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Pennasella olikin tähän liittyen ennustus, kun KuPS sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa toiseksi ja pelaa ensi kesänä Eurooppa-liigan karsinnoissa.

– Tässä on alkanut prosentit kasvaa arviolta 0,0000001:stä sitä kohti, että Eurooppa-liigassa nähdään vielä tänä vuonna todellinen clasico KuPS-Real Madrid, Pennanen kirjoitti.

Ensin KuPS:n toki pitäisi vielä raivata tie sensaatiomaisesti Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Toinen vaihtoehto olisi se, että Real Madrid tippuisi kuudenneksi, jolloin se joutuisi karsimaan paikasta Eurooppa-liigaan ja mikäli KuPS selvittäisi tiensä viimeiselle karsintakierrokselle, saattaisi Los Blancos löytää itsensä Kuopiosta.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Petteri Pennanen

@petepennanen
Tässä on alkanut prosentit kasvaa arviolta 0,0000001:stä sitä kohti, että eurooppaliigassa nähdään vielä tänä vuonna todellinen clasico KuPS-Real Madrid.