Aiemmin tällä viikolla joukkueensa Tottenham Hotspurin 2-2-tasapeliin Juventusta vastaan johdatellut Mauricio Pochettino on saamassa palkkion hyvästä työstään, raportoi Mail Online.

Lähteen mukaan lontoolaisseura on tarjoamassa Pochettinolle uutta, entistä rahakkaampaa sopimusta, jotta tämä pysyisi seurassa. Pochettinon hyvät näytöt Tottenhamissa ovat nimittäin herättäneen muun muassa Real Madridin ja Paris Saint-Germainin mielenkiinnon. Etenkin Real Madridissa epäillään olevan vallanvaihdos tulossa, sillä seuran nykyinen valmentaja Zinedine Zidane ei ole tällä kaudella onnistunut tehtävässään odotetun kaltaisesti.

Tottenhamin johtokunta tahtoo näin ollen varmistaa että argentiinalaisvalmentaja pysyy seurassa. Pochettinon nykyinen sopimus kynäiltiin vuonna 2016. Siinä miehen vuosipalkka on noin 6,2 miljoonaa euroa. Lähteen mukaan tiedossa olisi kuitenkin mehevä palkankorotus.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on julkisesti kertonut tahdostaan pitää 45-vuotias valmentaja seuran peräsimessä. Levyn onneksi myös Pochettino on vannonut uskollisuuttaan seuraa kohtaan ja kertonut tahtovansa jopa 10-15 vuoden jatkopaperin.

Tottenham on Valioliigassa tällä hetkellä sijalla viisi, mutta vain neljän pisteen päässä sarjataulukossa toisena majailevasta Manchester Unitedista.