Paris Saint-Germain on kiinnostunut palkkaamaan Barcelonan entisen päävalmentajan Luis Enriquen käskyttäjäkseen, kertoo espanjalaislehti Diario Sport.

Enrique on ollut yhdistettynä myös Chelseaan, jonka managerin Antonio Conten tulevaisuus on yhä auki.

PSG haluaa valmentajan, joka voi viedä heidät päätyyn asti Mestarien liigassa, ja viime kaudella Enriquen Barcelona pudotti pariisilaiset kilpailusta, vaikka se hävisi ensimmäisen osaottelun vieraskentällä 0-4.

Tämän kauden neljännesvälierissä PSG kärsi ensimmäisessä osassa 1-3-tappion Real Madridille, joten putoaminen aikaisessa vaiheessa saattaa olla edessä myös tänä vuonna.

PSG on tarkkaillut myös madridilaisten valmentajan Zinédine Zidanen tilannetta. ”Zizoun” jatko Madridissa on myös vaakalaudalla, vaikka hän on johdattanut Los Blancosin kahteen peräkkäiseen Mestarien liigan voittoon. Espanjan pääsarjan La Ligan mestaruustaisto on jo käytännössä karannut madridilaisilta ulottumattomiin.

Pariisilaisseuran nykyinen päävalmentaja Unai Emery aloitti tehtävässään kesällä 2016. Hän jäi ensimmäisellä kaudella nuolemaan näppejään, kun AS Monaco vei yllättäen Ligue 1:n mestaruuden. Tällä kaudella Ranskan liigan pokaali vaikuttaisi jälleen matkaavaan Pariisiin, mutta PSG:n johtoporras haluaa tuloksia erityisesti Mestarien liigasta.