Eintracht Frankfurt hävisi sunnuntaina Augsburgille maalein 3-0. Samalla Eintrachtin maalivahti Lukas Hradecky pelasi sadannen ottelunsa Frankfurtin paidassa, kun lasketaan mukaan sarja- sekä cup-ottelut.

Ikävä kyllä Hradekcyn juhlapelistä ei jäänyt paljoakaan muisteltavaa. Toisaalta kertoo myös paljon Hradekcyn ja Eintrachtin upeasta kaudesta, että 0-3-tappio Augsburgille oli kauden suurinumeroisin tappio. Ensimmäistä kertaa Hradecky joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa kolmesti tällä kaudella.

– Häviämme yhdessä ja voitamme yhdessä. Tästä päivästä ei jäänyt paljon muisteltavaa. Meidän täytyy oppia tästä, miten pelata tällaisilla kentillä ja tällaisia vastustajia vastaan. Meidän täytyy kehittyä, Hradecky sanoi ottelun jälkeen Bundesliigan haastattelussa.

Eintracht oli ennen ottelu sarjassa toisena, mutta tappion myötä sijoitus romahti kuudenneksi, mikä kertoo myös Bundesliigan tasaisuudesta. Hradeckyn mukaan minkäänlaiseen leijumiseen ei ole varaa.

– Me ehkä luulimme, että voimme tulla tänne ja pelata ylimielistä jalkapalloa. Ja sitten päästämme helposti kaksi maalia ja peli on ohi. Ehkä olemme olleet liian onnellisia viime aikoina. Jotkut ovat korostaneet, että olimme toisena (sarjataulukossa) viime ottelun jälkeen, mihin olin pettynyt. Meidän täytyy pitää jalat maassa, Hradecky sanaili Sge4ever.de-sivuston mukaan.

Augsburg nousi voiton myötä kahden pisteen päähän Frankfurtista ja sijalle seitsemän.

Jos et näe alla olevaa videota Hradeckysta, voit katsoa sen täältä.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
🎙️ Not what he had mind for his 100th appearance, but a sensible outlook from @HradeckyLukas after #FCASGE (3-0).