Huuhkajien entinen päävalmentaja Mixu Paatelainen pääsi sunnuntaina juhlimaan ensimmäistä voittoaan nykyisen seuransa Ubon UMT Unitedin peräsimessä. Voitto heltisi kotikentällä Prachuapista maalein 3-1.

Voitto oli Ubonilta vahva sisukkuuden osoitus, sillä se joutui ottelussa tappiolle jo 13. peliminuutilla. Ubonin tasoitus tuli avausjakson lisäajalla, ja 65. minuutilla se siirtyi pelissä ensi kertaa johtoon. Loppunumerot syntyivät 86. minuutilla.

Finnish Football Show 🇫🇮⚽️

@FinnishFtblShow
A first win for Mixu Paatelainen and his Ubon UMT United - a 3-1 victory against Prachuap #huuhkajat

Thaimaan pääsarjakausi on päässyt vasta käyntiin, ja Ubonilla on nyt kahdesta ottelusta kolme pistettä. Niillä se on parhaillaan 18 joukkueen sarjassa sijalla 6.

Seuraavassa ottelussaan Ubon kohtaa vieraskentällä ensi sunnuntaina niin ikään kolme pistettä keränneen Nakhon Ratchasiman.