Neymarin isä ihmettelee PSG:n toiveiden elättelyä: ”He tietävät, että hän on 6-8 viikkoa sivussa”

© Kuva: Getty Images

PSG:n brassitähti Neymarin tilanne puhuttaa. Neymar loukkasi sunnuntain Marseille-ottelussa nilkkaansa. Aluksi pelättiin jopa MM-kisojen olevan vaarassa, mutta PSG:n luotsi Unai Emery kiiruhti kertomaan, että pelaaminen jopa ensi viikon Real Madrid -kohtaamisessa on mahdollisuuksien rajoissa.

Tiistaina kerrottiin, ettei Neymar halua riskeerata MM-kisojen suhteen mitään. Hän haluaa korjauttaa murtuneen jalkapöydän luunsa mieluummin leikkauksella kuin odottaa vaivan paranemista itsestään (uutinen). Tämänkin brasilialaislehden väitteen Unai Emery kiisti lähes välittömästi (uutinen).

AS julkaisi graafisen kuvan Neymarin vammasta Twitter-tilillään.

Nyt supertähden tilannetta on kommentoinut myös pelaajan isä. Eivätkä lausunnot PSG:n kannalta hyviltä kuulosta.

– PSG tietää jo, ettei Neymar ole heidän käytettävissään seuraavien 6-8 viikon aikana. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole, Neymar Senior sanoi ESPN Brasilin haastattelussa.

– Me odotamme, että pääsemme keskustelemaan PSG:n kanssa tilanteen selvittääksemme. Päätös ei ole Neymarin, lääkärin eikä myöskään minun. Brasilian maajoukkueen lääkäri saapuu pian Pariisiin ja sitten teemme päätöksen yhdessä, hän jatkoi.

– Emme halunneet joutua tähän tilanteeseen, mutta meidän täytyy pyrkiä siihen, että Ney toipuu parhaalla mahdollisella tavalla. Selvää kuitenkin on, että PSG:kin tietää, ettei Neymar pysty pelaamaan seuraavissa otteluissa, 6-8 viikon ajan.

Brasilian maajoukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar lensi Pariisiin suoraan Sotshista, jossa järjestettiin 32 MM-kisoihin osallistuvan maajoukkueen lääkärien konferenssi. Brasilian jalkapalloliitto kuitenkin korostaa, ettei sillä ole mitään sanomista leikkauspäätökseen, vaan ratkaisun tekevät yksin Neymar ja PSG.

Lähde: Marca