Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen otti sunnuntaina tärkeän 3-1-voiton Wolfsburgista Saksan Bundesliigan häntäpään kamppailussa.

Bremen kiri ensimmäisellä jaksolla kahden maalin johtoon Ludwig Augustinssonin ja Florian Kainzin osumilla.

Jälkimmäisen puolikkaan alussa suomalaistoppari Moisander laittoi pelin jännäksi, kun hän repi Wolfsburgin Robin Knochen kumoon omalla rangaistusalueellaan.

Tilanteesta vihellettiin pilkku, jota asettui ampumaan Paul Verhaegh. Bremenin maalivahti Jiří Pavlenka torjui laukauksen, mutta peliväline kimposi takaisin Verhaeghille, joka ampui paluupallon verkkoon.

Moisanderin ja muiden bremeniläisten onneksi seuraavan, ottelun viimeisen maalin iski kotijoukkue. Pelikellossa oli 71. minuuttia, kun Kainz iski illan toisensa ja taululle loppulukemat 3-1.

Werder Bremen on 22 kierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 15, kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella. Pisteen enemmän tällä kaudella haalinut Wolfsburg löytyy sijalta 13.