Real Madridin portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo täytti maanantaina jo 33 vuotta, mutta hän ei vielä pohdi pelaajauran päättämistä.

Ronaldo on mättänyt maaleja tasaiseen tahtiin koko uransa ajan, mutta tällä kaudella hänessä on havaittu ensimmäisiä hiipumisen merkkejä.

Vielä kaudella 2014–15 Ronaldo teki 49 liigamaalia, ja seuraavilla kaudella miehen maalilukemat olivat 35 ja 25. Tällä kaudella verkko on heilunut kahdeksan kertaa 17 ottelussa.

– Minulla on ollut kaksi erittäin hyvää vuotta, joiden aikana olen voittanut titteleitä seurajoukkueeni ja maajoukkueeni kanssa. Minusta tuntuu, että voin pelata korkeimmalla tasolla vielä vuosien ajan, Ronaldo sanoo GQ-lehden haastattelussa.

Ronaldo myöntää, että hänen on viime vuosien aikana pitänyt muuttaa elämäntyyliään pysyäkseen huippukunnossa.

– Elämä on haaste kaikista perspektiiveistä katsottuna, ja yritän pysyä huippukunnossa fyysisesti, koska se on erittäin tärkeätä ammatissani. Minun on oltava 100-prosenttisessa kunnossa, ja suhtaudun siihen hyvin vakavasti.

– Tämän tason ylläpitämiseksi on tehtävä uhrauksia. On tiettyjä asioita, joita pystyin tekemään 20-vuotiaana, mutta en pysty tekemään tänä päivänä. On yritettävä löytää tasapaino. Pienet yksityiskohdat ratkaisevat.

Lähde: Goal