Espanyol-Real Madrid
Tiistaina 27.2 klo 21.00
La Liga

Espanjan La Liga jatkuu viikkokierroksella, ja tiistai-iltana Espanyol saa vieraakseen Real Madridin.

Real Madridin vieraspelit ovat tarjonneet viihdettä ja maaleja kuluvalla kaudella. Runsasmaaliseen otteluun löydät huiman kertoimen Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Espanyol-Real Madrid yli 3.5 maalia – kerroin 2.38! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Espanyol on jämähtänyt alempaan keskikastiin. Akuuttia uhkaa putoamistaistelusta ei ole, mutta ylöspäin olis vielä mahdollista nousta. Joukkue ei ole voittanut kuuteen viime otteluun, mutta pelannut neljästi tasan. Tasapelit ovat syöneet pisteitä niin paljon että keskikastin paikka uhkaa karata kokonaan. Kotikentällään joukkue on pelannut kohtalaisesti saldolla 5-4-4 maalieron ollen 12-12.

Real Madrid on selättänyt ainakin pahimman kriisinsä ja on nyt La Ligan kovakuntoisin joukkue. Viisi ottelua putkeen voittanut ryhmä alkaa näyttää siltä miltä tuolla kokoonpanolla pitääkin, tehoja on löytynyt aivan eri malliin kuin syyskaudella ja sarjan kakkospaikka FC Barcelonan takana on oltava ehdoton tavoite vielä tällä kaudella. Mestarien liigassa joukkue on kiinni jatkopaikassa voitettuaa PSG:n ensimmäisessä osa-ottelussa komeasti 3-1. Cristiano Ronaldon kohentunut maalivire on yksi suurimmista syistä nousuun myös La Ligassa.

Espanyolilta on sivussa tukku pelaajia, kun poissa ovat Javi Lopez, Marc Roca, Oscar Melendo, Jairo Morilla sekä Sergio Sanchez.

Real Madridilta sivussa jatkavat tärkeät Toni Kroos, Luka Modric, Marcelo sekä Jesus Vallejo Lazaro.

Arvio

Real Madridin kevätvire on sen verran kova, että edes kotikentällään Espanyol tuskin pystyy haastamaan joukkuetta voitosta. Realilla riittää myös panosta, jotta takana kahden pisteen päässä vaaniva Valencia ei pääse enää nousemaan ohi kolmannelle sijalle.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat menneet murskaavasti Real Madridille, se on voittanut viisi edellistä ottelua maalierolla 18-0! Maalikarkelot jatkuvat edelleen!