© Kuva: Juha Tamminen

Pasi Rautiaisen pokka petti studiossa täysin – ”Mikä ton jätkän nimi on?” (Video)

Islanti voittaa Nigerian – saat jättikertoimen 50,00!

Nigeria ja Islanti iskevät yhteen perjantaina MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Islannin voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!

Viasatin Valioliigan ottelustudiossa olivat nauruhermot jälkeen kerran kovilla, kun studion taustajoukot valitsivat sunnuntain Crystal Palace-Newcastle -pelin jälkeen ”ottelun uroksen”. Tällä kertaa valinta ei yllättäen kohdistunutkaan keneenkään kentällä olleeseen pelaajaan, vaan kentälle rynnänneen katsojan komeasti taklanneeseen järjestysmieheen.

– Tää on niin monta kertaa nähty, että aina kun joku juoksee kentälle, niin siellä on huonokuntoisia järkkäreitä, jotka ei ensinnäkään saa kiinni. Jos he pääsee iskuetäisyydelle, he missaa sen kohteen. Tässä meni kaikki nappiin, Antti Niemi analysoi vauhdikasta taklausta Pasi Rautiaisen vielä kasaillessa itseään.

– Mikä ton äijän nimi on, Rautiainen kysyy naurunkyyneliä silmistään pyyhkien.

– Kaivakaa sen nimi esiin. Patsas sinne!

Mikäs sopikaan paremmin Super Bowl -päivän kohokohdaksi kuin ”makkarapalkkalaisen” vauhdikas ja oikein ajoitettu taklaus? Ainakin studiomiehitystä kovasti naurattaneen tilanteen voi katsoa tästä linkistä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Islanti voittaa Nigerian – saat jättikertoimen 50,00!

Nigeria ja Islanti iskevät yhteen perjantaina MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Islannin voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!