© Kuva: Getty Images

Philippe Coutinhon sysimusta päivä – ensin vietiin auto, sitten omaisuus

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

Tammikuussa jättimäisellä siirtosummalla Liverpoolista Barcelonaan siirtynyt Philippe Coutinho elää synkintä ajanjaksoaan sitten Kataloniaan muuttonsa. Ensinnäkin Coutinho joutui jäämään kotiin Barcelonan vieraspelistä Chelseaa vastaan, sillä hänellä ei ole edustusoikeutta Mestarien liigan pudotuspeleissä. Mutta eipä kulje juuri nyt siviilielämässäkään.

Coutinho vietti maanantaina vapaapäivää perheenjäsentensä ja ystäviensä seurassa, eikä lopputulema olisi voinut olla paljon kurjempi. Seurue vieraili Barcelonan keskustassa maailmankuulua Sagrada Familia -kirkkoa ihastelemassa ja huomasi myöhemmin, että Coutinho oli pysäköinyt autonsa kielletylle alueelle. Kello oli noin iltaseitsemän, kun hinausauto vei pois Coutinhon urheilumallin Audin.

Iltaa kuitenkin jatkettiin mukavan illallisen merkeissä, mutta toinen järkytys seurasi, kun Coutinho palasi kotiinsa aamuyöllä puoli kahden aikoihin. Pelaajan kotiin oli nimittäin murtauduttu.

Brassitaituri asuu Bellamarin asuinalueella lähellä Lionel Messin ja Luis Suárezin koteja. Poliisi tuli välittömästi selvittämään tapahtumien kulkua. Tutkimuksissa selvisi, että rosvot olivat hyödyntäneet sisälle tunkeutumisessaan tikkaita, joita talon vierustalla oli talossa tehtävien muutostöiden takia.

Se, mitä varkaiden matkaan tarttui, ei ollut asiasta kertoneen Sportin tiedossa.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!