© Kuva: Getty Images

Philippe Coutinhon sysimusta päivä – ensin vietiin auto, sitten omaisuus

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Tammikuussa jättimäisellä siirtosummalla Liverpoolista Barcelonaan siirtynyt Philippe Coutinho elää synkintä ajanjaksoaan sitten Kataloniaan muuttonsa. Ensinnäkin Coutinho joutui jäämään kotiin Barcelonan vieraspelistä Chelseaa vastaan, sillä hänellä ei ole edustusoikeutta Mestarien liigan pudotuspeleissä. Mutta eipä kulje juuri nyt siviilielämässäkään.

Coutinho vietti maanantaina vapaapäivää perheenjäsentensä ja ystäviensä seurassa, eikä lopputulema olisi voinut olla paljon kurjempi. Seurue vieraili Barcelonan keskustassa maailmankuulua Sagrada Familia -kirkkoa ihastelemassa ja huomasi myöhemmin, että Coutinho oli pysäköinyt autonsa kielletylle alueelle. Kello oli noin iltaseitsemän, kun hinausauto vei pois Coutinhon urheilumallin Audin.

Iltaa kuitenkin jatkettiin mukavan illallisen merkeissä, mutta toinen järkytys seurasi, kun Coutinho palasi kotiinsa aamuyöllä puoli kahden aikoihin. Pelaajan kotiin oli nimittäin murtauduttu.

Brassitaituri asuu Bellamarin asuinalueella lähellä Lionel Messin ja Luis Suárezin koteja. Poliisi tuli välittömästi selvittämään tapahtumien kulkua. Tutkimuksissa selvisi, että rosvot olivat hyödyntäneet sisälle tunkeutumisessaan tikkaita, joita talon vierustalla oli talossa tehtävien muutostöiden takia.

Se, mitä varkaiden matkaan tarttui, ei ollut asiasta kertoneen Sportin tiedossa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon