Paris Saint-Germain kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä jatkopelikierroksella Real Madridin. PSG:n laituri Ángel Di María on noussut viime aikoina avauskokoonpanon pelaajaksi.

Real Madrid -ottelun alla Di Maria joutui laittamaan maailman parhaat järjestykseen. Di María on pelannut urallaan Real Madridissa yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa. Lisäksi Di María on pelannut Argentiinan maajoukkueessa Lionel Messin kanssa, joten kummatkin pelimiehet ovat hänelle tuttuja. Mutta kumpi on sitten parempi?

– Messi on aina paras, hän on paras joka vuosi. Cristiano Ronaldo on erityinen pelaaja, mutta Messi on toiselta planeetalta. Ei ole sanoja kuvailemaan Messiä, hän aina yllättää sinut, Di María sanoi Goalin mukaan.

Di María on pelannut tällä kaudella hyvin. PSG:n tähtisikermässä kilpailu peliajasta on todella kovaa, mutta argentiinalaislaituri on napannut paikan avauskokoonpanosta.

– Olen aloittanut vuoden hyvällä jalalla ja olen todella iloinen. Pidän enemmän maalien syöttämisestä kuin tekemisestä, Di María kertoi.