Bayern Münchenin puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski on päättänyt lähes kymmenen vuotta kestäneen yhteistyön agenttinsa Cezary Kucharskin kanssa, kertoo Marca.

Lewandowskin, 29, on jo pitkään huhuttu etsivän uusia haasteita muualta Euroopasta. Hän on viettänyt viimeiset kahdeksan vuotta Saksassa Borussia Dortmundin ja Bayernin riveissä voittaen muun muassa viisi Bundesliigan mestaruutta sekä kaksi sarjan maalikuninkaan pystiä.

Puolalaiskärjen uskottiin siirtyvän superagenttien Mino Raiolan tai Jorge Mendesin leiriin, mutta Marcan mukaan Lewandowski on valitsemassa uudeksi edustajakseen pitkään hiljaiseloa viettäneen Pini Zahavin.

Israelilainen Zahavi oli vahvasti mukana monessa Valioliigan ja etenkin Chelsean huippudiilissä 2000-luvun puolivälissä, mutta hän palasi isoihin ympyröihin vasta viime kesänä brasilialaishyökkääjä Neymarin siirtyessä Paris Saint-Germainiin.

Lewandowskin ei kuitenkaan odoteta siirtyvän Lontooseen tai Pariisiin. Marcan mukaan Real Madridilla on etulyöntiasema puolalaistykin tavoittelussa, jos se päättää lähteä kilpailuun mukaan.