AS Roma koki keskiviikkona yllättävän tappion Šah’tar Donetskille Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa Ukrainassa. Roma aloitti pelin vahvasti, mutta Šah’tar nousi lopulta 2-1-voittoon.

Cengiz Ünder vei Roman johtoon ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla Roma menetti otteen kotijoukkueelle, joka nappasi voiton Facundo Ferreyran sekä Fredin osumilla.

Roma-kapteeni Daniele De Rossi harmitteli pelin jälkeen otteen menettämistä.

– Pelasimme todella hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta kun he tekivät yhden maalin meidän tekemästä virheestä, jota emme olisi saaneet tehdä, lopetimme pelaamisen, De Rossi sanoi Mediaset Premiumille.

Virhe sattui laitapuolustaja Alessandro Florenzille, jonka pelaaminen oli ottelun alla vielä auki vatsataudin takia. Florenzi ei saanut pitkää pystysyöttöä katkaistua ja Ferreyra rokotti.

– Virheitä sattuu, mutta huono maku siitä jäi, koska meillä vaikutti olevan peli hallussa ensimmäisellä puoliajalla. Šah’tar tulee nyt Roomaan puolustamaan ja iskemään vastaiskuilla, joten meidän täytyy olla täysin hereillä, De Rossi puhui.

Šah’tarin tilanteesta vaikean tekee Itä-Ukrainan sota. Joukkue ei pelaa kotikaupungissaan Donetskissa, vaan Harkovassa. Joukkueen pelaajat asuvat pääkaupunki Kiovassa, josta matkaa Harkovaan on vajaa 500 kilometriä. Vaikean Roma-ottelusta teki myös se, ettei Šah’tar ole pelannut kilpailullisia pelejä nimeksikään, kun Ukrainassa juuri päättyi talvitauko.

– Meillä oli vaikeuksia olla aggressiivisia heidän hyökkääviä pelaajia vastaan, jotka pelasivat linjojen välissä. Šah’tar on vahva joukkue ja aiomme analysoida, mitä teimme väärin, mutta täytyy muistaa, että meillä on vielä mahdollisuudet edetä jatkoon. Tarvitsemme hyvän pelin toisessa osassa Roomassa, De Rossi kommentoi.