Brasilian hyökkääjälegenda Ronaldo uskoo valtikan vaihtuvan Italian Serie A:ssa tällä kaudella. Puolustava mestari Juventus on voittanut kuusi viimeistä ”Scudettoa”.

Tällä kaudella torinolaisseura on kuitenkin saanut Napolista haastajan. Maurizio Sarrin miehistö johtaa sarjaa pisteen erolla Juveen.

– Napoli-Juve on tänä päivänä kuin Barcelona-Real Madrid omana aikanani. La Ligassa. Kyseessä on kaksintaistelu muutaman askeleen muita edellä. En tiedä, miten se päättyy, mutta toivon tietäväni loppuratkaisun, Ronaldo kertoi Football Italian mukaan italialaislehti Gazzetta dello Sportille.

– Toivoisin kaiken Juven dominoinnin jälkeen Napolin tekevän sen. Vaikkakin Inter-fanina toivoisin Interiä. Kaikella kunnioituksella Juvea ja heidän kannattajiaan kohtaan, Scudetto voisi nyt mennä joukkueelle, joka ei ole Juventus. Se tekisi hyvää Italian liigalle.

Ronaldo pelasi peliurallaan Serie A:ssa Interin ja myöhemmin AC Milanin paidassa. Legendaarinen maalipyssy tuli erityisesti tunnetuksi Real Madridissa.