Liverpoolin kanssa Mestarien liigan voittoa juhlinut suomalaistoppari Sami Hyypiä koki melkoisen kulttuurishokin, kun himottu palkinto oli saavutettu.

Liverpool voitti AC Milanin Mestarien liigan finaalissa vuonna 2005 upean nousun jälkeen. Ottelun jälkeiset juhlallisuudet olivat Hyypiän mukaan todella rauhalliset. Se hämmästytti Hyypiää.

– Luulin, että englantilaiset olisivat kovia juhlijoita, mutta ei mitään! Pelin jälkeen kun mentiin hotellille, niin siellä oli sali varattu meille. Sinne tuli ehkä viisi henkilöä, ei siis juuri ketään. Minun lisäksi siellä oli varmaan yksi pelaaja. Ajattelin, että tämähän menee hyvin, että ei mitään järkeä, ettei kukaan juhli. En minäkään sitten yksin jaksanut riehaantua siinä, Hyypiä kertoo vedonlyöntiyhtiö Betssonin videohaastattelussa.

Liverpoolissa odotti kaupunkikierros bussilla. Hyypiä sai yllättyä myös bussikierroksella. Bussiin ei ollut järjestetty mitään juotavaa, ei edes vettä. Hyypiä ottikin kovat keinot käyttöön, katso tästä mitä Hyypiä salakuljetti bussiin.

Hyypiä kertoo haastattelussa myös tarkemmin kaupunkikierroksesta ja siitä, mitä kummallista ihmisjoukossa näkyi.

Koko haastattelun näet tästä linkistä.