Perparim Hetemajn edustama Chievo otti vihdoin voiton Serie A:ssa. Chievo kaatoi kotikentällään Cagliarin maalein 2-1.

Hetemaj oli jälleen tärkeässä roolissa pelaten täydet 90 minuuttia Chievon keskikentällä. Cheivon maaleista vastasivat upealla vapaapotkulla Emanuele Giaccherini sekä Roberto Inglese tarkalla laukauksella oikeaan kulmaan. Cagliari kavensi Leonardo Pavolettin osumalla 82. minuutilla, mutta Chievo kesti vierasjoukkueen loppurynnistyksen.

Voitto oli varmasti valtaisa helpotus Chievolle. Edellinen voitto nimittäin tuli 25. marraskuuta, kun Serie A:ssa kaatui Sauli Väisäsen edustama SPAL. Edellisestä kymmenestä ottelusta Chievo on kerännyt vain kaksi pistettä ja tappioita kertyi peräti kahdeksan.

Chievo on vahvan alkukauden ansiosta sarjassa sijalla 15 ja lauantain voiton myötä pisteitä on kasassa 25, kuten lauantain vastustaja Cagliarilla.

Hetemaj on pelannut tällä kaudella Serie A:ssa 19 ottelussa ja onnistunut kahdesti maalinteossa.