Miesten Suomen Cupissa pelattiin lauantaina seitsemän ottelua, joissa nähtiin yhteensä 31 maalia.

Päivä käynnistyi FC Lahden ja JJK:n välisessä kamppailulla, joka päättyi Mukkulan hallissa lahtelaisten 4-2-voittoon. Maalitehtailun käynnisti yhdeksännellä minuutilla isäntien Henri Anier. JJK kampesi itsensä tasoihin Patrik Alaharjulan osumalla, mutta Anier onnistui iskemään päivän toisensa vielä hieman ennen taukovihellystä.

Toista jaksoa oli kulunut 20 minuuttia, kun Alaharjula toi jyväskyläläiset jälleen tasatilanteeseen, jossa edettiin aina ottelun 89. minuutille asti, kunnes Fareed Sadat iski Lahden voitto-osuman. Tomi Kult viimeisteli loppulukemat taululle lisäajalla.

Veikkausliigan joukkueiden hyvä vire jatkui myös Pirkkahallissa, jossa Ilves kaatoi Grankulla IFK:n 3-1. Tamperelaiset laittoivat ottelun pakettiin jo ensimmäisellä puoliskolla, kun Abdoulaye Ba onnistui maalinteossa kahdesti ja Iiro Järvinen kerran. Vieraiden kavennusosumasta vastasi toisella jaksolla Daniel Langhoff.

FC Haka teki Valkeakosken Saharan kentällä selvää jälkeä Viikingeistä nappaamalla voiton nimiinsä 5-1-lukemin. Erkka Helminen ampui ottelun ensimmäisen maalin 20 minuutin pelin jälkeen ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe tuplasi johdon ennen taukoa.

Salomo Ojala iski toisella puoliskolla hattutempun ja Viikinkien ainokaisen iski Ville Varila.

Jaro otti Tellushallissa vakuuttavan 4-0-voiton PK Keski-Uusimaasta. Vartin jälkeen verkkoja venytti Samba Sillah ja hetkeä myöhemmin Seth Paintsil. Jälkimmäisellä jaksolla Saša Jovović kasvatti pietarsaarelaisten johdon jo kolmeen maaliin ja Sillah iski viitisen minuuttia ennen päätöstä päivän toisen osumansa.

Seinäjoen Jalkapallokerho toisti saman tempun WallSport-Areenalla lyömällä Tampereen Pallo-Veikot 4-0. Vahid Hambo käynnisti maalijuhlat jo ensimmäisellä minuutilla. Toisella jaksolla osumista vastasivat Maximo Tolonen, Reuben Ayarna ja Obed Malolo.

Gnistan kaatoi Talin hallissa PEPO:n Arttu Heikan maalilla 1-0.

Lauantain rupeaman kruunasi Fennia Arenalla pelattu Vaasan Palloseuran ja Kokkolan Pallo-Veikkojen mittelö, joka päättyi 3-3-pistejakoon.

KPV Karkasi 25 minuutissa kahden maalin johtoon Konstiantyn Iaroshenkon ja Kalle Multasen osumilla, mutta Steven Morissey ja Juha Hakola toivat Vepsun tasoihin vielä ennen taukoa. VPS tarrasi voittoon kiinni Hakolan toisella maalilla, mutta Joonas Nissinen pelasti vierasjoukkueelle pisteen 87. minuutin osumallaan.