SM Caen ja Rennes tasasivat pisteet Ranskan liigan lauantaisessa ottelussa lukemin 2-2. Caenille tarjottiin voittoa kultalautasella, mutta viimeistely ontui.

Suomalaislupaus Timo Stavitski pääsi kentälle toisella puoliajalla tunnin kohdalla. Siinä vaiheessa Rennes johti ottelua Diafra Sakhon kahdella maalilla. Ensimmäisellä puoliajalla Caenin Ronny Rodelin epäonnistui pilkulta ampuen pallon selvästi yli maalin. Caenin avausmaalista vastasi Enzo Crivelli.

Stavitski esiintyi pirteästi ja hankki 82. minuutilla jo ottelun toisen rankkarin Caenille. Stavitski puski boksin sisällä pallon Rennes-puolustajan käteen. Tällä kertaa Stef Peeters laukoi, mutta Rennesin maalivahti Tomáš Koubek venyi pallon eteen.

Caen onnistui lopulta tasoittamaan ottelun muutama minuutti myöhemmin. Damien Da Silva puski pallon maaliin kulmapotkusta.