© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n jalkapallo- ja jääkiekkopuoli historialliseen yhteistyöhön

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Turun Palloseuran jalkapallo- sekä jääkiekkopuoli pitivät keskiviikkona lehdistötilaisuuden, jossa kerrottiin yhteisestä kausikortista.

TPS lanseerasi seurakortin, jolla näkee kaikki TPS:n kotiottelut, niin jalkapallossa kuin jääkiekossa. Seurakortti kattaa kaikki Veikkausliigan kotiottelut kaudella 2018 sekä jääkiekon SM-liigan kotiottelut kaudella 2018-19.

– Yhteinen logomme tahditti muuhunkin lajien väliseen yhteistyöhön ja tämä kausikorttiratkaisu on todella järkevä molempien osapuolten kannalta. Me halusimme vastata suomalaisen jalkapallon puolella toteutuneisiin onnistuneisiin kausikorttikampanjoihin omalla tavallamme, koko seurayhteisön nimissä. Tämä ratkaisu tarjoaa TPS-henkisille huippu-urheilun ystäville ympärivuotista viihdettä, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen kertoi seuran tiedotteessa.

Uutuutena seura kertoi myös kuukausiveloituksesta. Kausikorttia voi maksaa kuukausi kerrallaan, jolloin yhdelle kuukaudelle tulee hinnaksi 22 euroa. Kausikortin voi maksaa myös kerralla, jolloin hinta on 230 euroa ja 64 senttiä. Mikäli ostaa kausikortin kertamaksulla, TPS:n kotiottelun hinnaksi tulee noin viisi euroa per peli (mukaan lukien jalkapallon sekä jääkiekon kotiottelut).

Samalla TPS kertoi kampanjasta, jonka tavoitteena on kerätä 500 kausikorttilaista vajaassa kuukaudessa. Kampanja päättyy 12.3. ja se käynnistyy heti.

Lehdistötilaisuudessa olivat mukana myös molempien joukkueiden kapteenit. Kiekkopuolen kapteeni Tomi Kallio arvosti suuresti jalkapallopuolen kapteeni Sami Rähmöstä.

– TPS on TPS, on laji mikä tahansa. Tämä on seurayhteisö ja on hienoa, että jääkiekkoa ja jalkapalloa pääsee seuraamaan samalla kausikortilla. Käyn itse kesällä kaikissa Tepsin futispeleissä, mihin vaan pääsen. Rähmösen Sami aloittaa Tepsissä jo 14:nnen kautensa, se on todella arvostettavaa seurauskollisuutta, TPS-jääkiekon kapteeni Tomi Kallio kiittelee

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!