Sarjapaikastaan tiukasti taisteleva Werder Bremen vahvisti siirtoikkunan viimeisenä päivänä rivejään kokeneella 30-vuotiaalla keskuspuolustajalla Sebastian Langkampilla. Hertha Berlinistä saapunut Langkamp tuo mukanaan rutiinia peräti kahdeksalta bundesliigakaudelta.

Werder Bremenillä on Langkampin hankinnan myötä riveissään peräti viisi topparia: Langkampin ja Niklas Moisanderin lisäksi 22-vuotias Milos Veljkovic, 30-vuotias Lamine Sané ja 27-vuotias Luca Caldirola. Kaksi viimeksimainittua ovat pelanneet joukosta selvästi vähiten, mutta Langkampin, Moisanderin ja Veljkovicin kesken voisi odottaa syntyvän kovaa kilpailua peliajasta.

Bremenin valmentaja Florian Kohfeldt kommentoi perjantaina joukkueensa puolustuksen muuttunutta tilannetta. Erityisesti häneltä kysyttiin italialaisen Caldirolan mahdollisuuksista peliminuutteihin Langkampin hankinnan jälkeen. Samalla saatiin kuitenkin suomalaisittain mieluisia uutisia.

– Vasenjalkainen Luca on arvokas pelaaja ja uskon, että tarvitsemme häntä vielä kevätkaudella. On kuitenkin selvää – ja olen sanonut sen hänelle avoimesti – että Niklas Moisander pelaa aina, kun on terve, Kohfeldt sanoi Werder Bremenin kotisivujen mukaan.

Perjantain viimeistelyharjoituksissa yhdessä joukkueessa puolustivat Veljkovic ja Caldirola, ja toisessa Moisander ja Langkamp. Se, puolustaako lauantain Freiburg-ottelussa Moisanderin rinnalla Veljkovic vai Langkamp, on kuitenkin yhä avoinna.