Real Madridin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Isco on joutunut tälläkin kaudella kuluttamaan melko paljon vaihtopenkkiä. Siirtohuhut ovat olleet viemässä Iscoa pois Madridista ensi kesänä.

Espanjalainen AS kertoi, että Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidanen tärkein tehtävä ensi kesänä on myydä Isco. Lehden mukaan Real Madrid haluaisi tuoda Chelsea-laituri Eden Hazardin Madridiin ensi kesänä ja Isco saisi tehdä tilaa belgialaispelurille.

Zidane joutuikin kiperien kysymysten äärelle perjantaisessa lehdistötilaisuudessa. Zidane vakuutti, ettei Isco ole lähtemässä mihinkään.

– Haluan Iscon (olevan osa joukkuetta) ja haluan, että hän pelaa koko loppuelämänsä täällä. Hän on todella hyvä pelaaja, kuten hän on osoittanut ja tulee aina osoittamaan, kun hän on kentällä.

– Se (Iscon lähtö pois seurasta ensi kesänä) on valetta, joten näemme sitten rauhoittuuko tämä aihe, Zidane sanoi toimittajille.

Näillä puheilla Isco on kesän jälkeen yhä Real Madridin pelaaja. Nähtäväksi jää saako Isco enemmän peliaikaa Zidanelta kauden loppupuoliskolla.