Useat saksalaislehdet uutisoivat lauantaina, että Thomas Tuchel on hylännyt tarjouksen siirtyä Bayern Münchenin päävalmentajaksi.

Sport Bild kertoo, että entinen Borussia Dortmundin käskyttäjä ilmoitti sitoutuneensa jo siirtymään ulkomaiseen suurseuraan. Tuchelia on huhuttu muun muassa Arsène Wengerin korvaajaksi Arsenaliin. Tilannetta mutkistaa kuitenkin se, että Arsenal palkkasi pääkykyjenetsijäkseen Sven Mislintatin, jonka kanssa Tuchel riitautui Dortmundissa.

Tuchel on yhdistetty myös Paris Saint-Germainiin ja Chelseaan.

Bayernin nykyinen päävalmentaja Jupp Heynckes on johdattamassa seuraa jälleen Bundesliigan mestaruuteen, mutta hän on pitkin kautta antanut ymmärtää, että hän aikoo palata eläkkeelle sesongin päätyttyä. Ajoittain Heynckes on kuitenkin myös kiistänyt, että hän olisi ehdottomasti päättämässä valmentajan uransa.

Heynckes on itsekin puhunut Tuchelista mahdollisena jatkajanaan, mutta saksalaislehdistön mukaan Tuchel on tehnyt päätöksensä. SZ:n mukaan Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge, presidentti Uli Hoeneß ja urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić yrittivät taivutella Tuchelia seuraan tuloksetta.

Kesän valmentajaruletin käynnistänee PSG, jonka odotetaan antavan potkut päävalmentajalleen Unai Emerylle. Guardianin mukaan pariisilaisseura on jo aloittanut neuvottelut Chelsean managerin Antonio Conten kanssa.