Bayern München voitti keskiviikkona turkkilaisen Beşiktaşin 3-1 Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa Vodafone Arenalla.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Allian Arenalla Bayernin 6-0-voittoon, joten keskiviikon ottelu oli saksalaisille lähinnä muodollisuus.

Bayern ei lähtenyt kuitenkaan pelkästään jäähdyttelemään, vaan Thiago Alcântara vei müncheniläiset johtoon 18. minuutilla Thomas Müllerin syötöstä.

Toisen jakson alussa Bayern tuplasi johtonsa kahteen maaliin, kun turkkilaisten puolustaja Gökhan Gönül jatkoi pallon epäonnisesti omaan verkkoonsa.

Hetkeä myöhemmin Vágner Love viihdytti kotiyleisöä kavennusmaalillaan, joka syntyi Bayernin puolustuksen töppäillessä.

Bayern tyylitteli vielä 84. minuutilla lukemat 3-1:een vaihdosta sisään tulleen Sandro Wagnerin osumalla.