© Kuva: Getty Images

Buffon kamppailee yhä lopettamispäätöksen kanssa: ”Olen hyvin kiitollinen urastani”

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

Juventuksen konkarimaalivahti ja kapteeni Gianluigi Buffon aikoo jatkaa pelaamista niin kauan kuin hänellä riittää motivaatiota ”kärsiä ja taistella”.

Hiljattain 40 vuotta täyttänyt Buffon pohtii yhä, aikooko hän jatkaa uraansa kuluvan kauden jälkeen. Hän kertoi jo aiemmin, että jos hänellä ei ole mahdollisuutta jatkaa pelaamista rakkaassa Juventuksessa, niin hän ei aio torjua palloja missään muuallakaan.

– Motivaatio on kaikki kaikessa, sanoi Buffon FourFourTwon mukaan.

– Niin kauan, kun olen valmis kärsimään ja taistelemaan, niin minä jatkan.

– Minun on yhdessä seuran kanssa mietittävä, miten paljon energiaa minulla on ja voinko jatkaa vai en.

– Minut tekee hyvin onnelliseksi se, että vaikka tulevaisuudessa tapahtuisi mitä tahansa, olen hyvin kiitollinen urastani ja siitä, mitä olen omasta mielestäni antanut Juventukselle, Parmalle, Italian maajoukkueelle ja jalkapallolle.

– Tiedän, että olen aina työskennellyt erittäin vakavasti ja epäitsekkäästi laittaen joukkueen edun omani edelle.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!