RB Leipzigin ja Saksan maajoukkueen hyökkääjä Timo Werner ei peittele halujaan siirtyä jonain päivänä Valioliigaan.

Werneristä, 22, povataan Saksan maajoukkueelle seuraavaa huippuhyökkääjää, mikä ei ole ihme, kun katsoo nuoren miehen tilastoja. Saavuttuaan Leipzigiin kesällä 2016, hän on ampunut 37 maalia seuralleen 65 ottelussa. Saksan maajoukkueessa tahti on ollut vielä hurjempi: seitsemän maalia kymmenessä ottelussa.

Vaikka elämä ja ura Bundesliigassa kulkevatkin hyvin, on Werner seurannut pienestä pitäen Englannin pääsarjaa. Nuorempana hän seurasi erityisesti Manchester Unitedin ja Liverpoolin pelejä.

– Kyllä, Valioliigassa pelaaminen on unelmani. Haluaisin pelata kahdessa tai kolmessa seurassa siellä, ja Manchester United on yksi niistä, kertoi Werner FourFourTwolle.

– Mutta se ei tule luultavasti tapahtumaan seuraavaan pariin vuoteen. Ehkä myöhemmin, kun puhun englantia paremmin! Minulla on kuitenkin juuri nyt asiat hyvin Leipzigissä.

– Manchester United ja Liverpool ovat joukkueita, joita seurasin aika paljon. Olen niiden pieni fani, koska niillä seuroilla on niin paljon historiaa. Kun Alex Ferguson valmensi Unitedia, he voittivat kaiken ja olivat ylivoimaisia.

Saksalaishyökkääjä naurahteli itsekin, kun hänelle mainittiin, että hän on ehkä maailman ainoa ihminen, joka kannattaa sekä Man Unitedia että Liverpoolia. Seurat kun ovat toistensa rakkaita vihollisia.

– Liverpoolissa minua viehättää myös heidän stadioninsa ja sen tunnelma. Mutta jos minun on päätettävä, olen enemmän Manchester Unitedin kuin Liverpoolin puolella.

– Olen nyt siinä vaiheessa, että haluan jossain vaiheessa uraani pelata joukkueessa, joka voittaa mestaruuksia.