Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon kirjoitti menehtyneestä ystävästään Davide Astorista. Astori löydettiin kuolleena sunnuntaiaamuna omasta hotellihuoneestaan, lue uutinen.

Astorin kuoleman vuoksi kaikki Serie A:n sunnuntain ottelut ovat peruttu.

Buffon julkaisi Intagramissa kuvan, jossa hän ja Astori vaihtavat kapteeneina viirejä. Astori, 31, oli Fiorentinan kapteeni ja todella pidetty pelaaja Italiassa. Buffon ja Astori ehtivät pelata yhdessä myös A-maajoukkueessa.

– Puhun vain harvoin julkisesti ajatuksistani jotain henkilöä koskien, koska annan aina tilaa hyvien suhteiden, molemminpuolisen kunnioituksen ja välittämisen kauneudelle ja ainutlaatuisuudelle, enkä halua, että sellaiset ihmiset, joilta puuttuu tiettyjen siteiden kunnioitus, pääsevät käyttämään sanomisiani väärin.

– Tunnen, että sinun tapauksessa minun täytyy tehdä poikkeus sääntöön, koska sinulla on nuori vaimo ja perhe, jotka kärsivät, mutta ennen kaikkea pieni tyttö, jonka pitää tietää, että hänen isänsä oli kaikella tapaa hyvä ihminen. Todella hyvä ihminen.

– Olit paras esimerkki vanhanaikaisesta maailmasta, jonka ihmiset ovat jättäneet taakseen arvoineen, kuten epäitsekkyyden, tyylikkyyden, kohteliaisuuden ja kunnioituksen toisia kohtaan.

– Aitona kohteliaisuutena, olit yksi parhaista urheiluhahmoista, joita olen kohtaan kohdannut. R.I.P., Buffon kirjoitti kuvatekstissä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.