Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sopisi hyvin Bayern Müncheniin, uskoo hänen agenttinsa Marc Kosicke.

Bayern etsii kuumeisesti seuraajaa Jupp Heynckesille, joka hälytettiin tällä kaudella seuran apuun, kun Carlo Ancelotti sai syyskuussa potkut. Heynckes on johdattamassa müncheniläisiä jälleen Bundesliigan mestaruuteen, mutta hänen odotetaan palaavan eläkkeelle kauden päätyttyä.

Klopp on edellinen valmentaja, joka on onnistunut ”riistämään” Bayernilta Saksan mestaruuden, kun hän voitti sen Borussia Dortmundin kanssa vuosina 2011 ja 2012.

Hänet on useasti aiemminkin yhdistetty Münchenin suurseuraan, ja Kosicke näkee, että hänen asiakkaansa olisi kykeneväinen tehtävään. Kosicken mukaan Kloppin projekti Liverpoolissa on kuitenkin vielä kesken.

– Hänellä on sopimus vuoteen 2022, enkä usko, että hänen työnsä Liverpoolisssa on vielä valmis, sanoi Kosicke Sport 1:n haastattelussa.

– Minun on sanottava, että Bayern oli usein vaihtoehto, sillä Jürgen tuntee seuran presidentin Uli Hoeneßin todella hyvin. Mutta ikinä ei löytynyt oikeaa aikaa, joten mitään konkreettista ei syntynyt.

– Yhden Euroopan suurimman seuran valmentaminen on toki kiinnostavaa, mutta kaiken on osuttava kohdalleen. Kyllä, Bayern etsii valmentajaa, mutta Jürgenillä on pitkä sopimus. Juuri nyt Jürgen ei ajattele minkään muun seuran kuin Liverpoolin valmentamista.

– Yksikään maailman valmentaja ei ole isompi kuin mikään seura. Yleisesti seura on aina isompi. Jürgen ei ole liian iso Bayern Münchenille, eikä Bayern München ole liian iso hänelle.

– Hän pärjäisi ehdottomasti siellä todella hyvin. Bayern ja Klopp sopisivat hyvin yhteen, mutta se ei ole tällä hetkellä vaihtoehto.