Juventus nousi sunnuntaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella Italian Serie A:n kärkipaikalle.

Torinolaisjoukkue voitti ensin omassa pelissään Udinesen 2-0 ja myöhemmin samana päivänä toinen mestariehdokas Napoli joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin Internazionale Milanon kanssa.

Sunnuntain tulokset merkitsivät sitä, että Juventus on nyt pisteen edellä Napolia, jolla on myös ottelu enemmän pelattuna.

Keskiviikkona Juventuksella on mahdollisuus siirtyä Serie A:ssa jo neljän pisteen johtoon ja kohti seitsemättä peräkkäistä sarjamestaruuttaan, kun se kohtaa Atalantan kotikentällään.

Torinolaisten päävalmentaja Massimiliano Allegri rauhoitteli kuitenkin mestaruuspuheita sunnuntain voiton jälkeen.

– Me emme ole saavuttaneet vielä mitään, sillä kausi päättyy toukokuussa, sanoi Allegri Mediaset Premiumille.

– Keskiviikkona me löimme Tottenhamin ja etenimme Mestarien liigan seuraavalle kierrokselle, nyt me voitimme Udinesen ja voimme ruveta keskittymään Atalantaan.

Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri painotti myös, että mestaruustaisto ei ole ohi.

– Juventus on eurooppalainen huippujoukkue, ja Italia on ainoa liiga, jossa mestaruustaisto on yhä auki, kun verrataan Espanjaan, Saksaan, Englantiin ja Ranskaan. Se, että Serie A ei ole vielä ohi, on Napolista kiinni, sanoi Sarri FourFourTwon mukaan.

– Tämän päivän esityksemme kertoo meille, että henkisesti joukkueemme on yhä kunnossa. Keskittymisemme ei ole lopahtanut, kuten ei ole uskomme omaan tekemiseenkään.

– Meidän tehtävämme on haastaa itsemme jatkuvasti ja yrittää kehittyä niin paljon kuin mahdollista. Tavoitteena on antaa sata prosenttia kauden loppuun saakka.