Juventuksen puolustaja Giorgio Chiellini sanoi tietävänsä, että hänen joukkueensa voittaa Tottenhamin, koska Tottenhamilta ”jää lopussa aina puuttumaan jotain”.

Italian suurseura kaatoi keskiviikkona Tottenhamin Wembleyllä 2-1. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen neljännesvälierissä päättyi Torinossa 2-2-tasapeliin.

Tottenham tarrasi keskiviikkona tukevasti jatkopaikkaan kiinni Heung-Min Sonin 1-0-osumalla, mutta Gonzalo Higuaín ja Paulo Dybala iskivät toisella jaksolla kolmen minuutin sisään kaksi maalia siivittäen Juven kahdeksan parhaan joukkoon.

Juventuksen kohdalla on puhuttu usein ”voittamisen kulttuurista”, mutta Chiellini näki, että myös Tottenhamin menneisyydellä oli osansa italialaisten voitossa.

– Se on Tottenhamin historiassa. Me tiesimme, että heillä on fantastisia pelaajia ja he ovat mahtava joukkue, mutta he hukkaavat monta paikkaa jokaisessa pelissä, arvioi Chiellini BBC:n mukaan.

– Meille tämä oli mahtava ilta. Se oli erittäin vaikeaa, ja me tiesimme sen ennen tätä ja ensimmäistä ottelua. Mutta me uskoimme siihen ja me uskoimme voittoon.

– Tottenham on aina luonut monia maalintekopaikkoja, mutta heiltä jää lopussa aina puuttumaan jotain.

– Me uskomme historiaan. Näimme sen eilen (tiistaina) PSG:n ja Real Madridin ottelussa. Historia on tärkeää kokemuksen kanssa, ja me käytimme taitojamme.