Manchester City pelaa niin vakuuttavaa kautta, että enää ei keskustella siitä, voittaako se valioliigamestaruuden vaan siitä, milloin mestaruus varmistuu. Sekä siitä, kuinka monta ennätystä se rikkoo mestaruusmarssillaan.

Monien mielestä Cityllä on myös erinomaiset mahdollisuudet valloittaa vihdoin ja viimein myös Mestarien liiga. Maailman tunnetuimmalla agentille Mino Raiolalle tämä ei kuitenkaan maistuisi.

– Jos Manchester City voittaa tällä kaudella Mestarien liigan, se alleviivaa sitä, kuinka hyvä valmentaja Pep Guardiola on. Minä kuitenkin vihaisin sitä, ”superagentiksi” nimitetty Raiola toteaa The Independentissä.

– Valmentajana Pep Guardiola on fantastinen. Ihmisenä hän on kuitenkin täysi nolla. Hän on pelkuri ja koira. Guardiola on klassinen pappi: ”Tehkää niin kuin minä sanon, mutta älkää tehkö niin kuin minä teen”, Raiola jatkaa vauhkoamistaan.

Muun muassa Paul Pogban, Zlatan Ibrahimovicin ja Romelu Lukakun asioita hoitavan Raiolan ja Guardiolan vihanpito on jatkunut jo vuodesta 2010 lähtien. Raiola ottaa asian niin vakavasti, että kehottaa asiakkaitaan valitsemaan minkä tahansa seuran mieluummin kuin Manchester Cityn.

Raiolan kiukun siemen on keväässä 2011. Tuolloin Guardiola savusti Ibrahimovicin pois joukkueestaan (Barcelonasta), eikä ruotsalainen saanut Mestarien liigan voittomitaliaan.

– Aioin käydä hänen kimppuunsa Wembleyn käytävillä sinä iltana, kun Barcelona kaatoi loppuottelussa Manchester Unitedin. Vain AC Milanin puheenjohtaja Adriano Galliani sai minut rauhoittumaan. Guardiolan onneksi, Raiola muistelee.

 

– Guardiola oli sanonut Zlatanille, että hän voisi tulla juttelemaan aina, jos hänellä on jotain ongelmia. Myöhemmin hän kuitenkin viis veisasi hänestä eikä peluuttanut häntä. Hän ei edes tervehtinyt Zlatania.

– Siksi minä sanoin Zlatanille, että hänen pitäisi pysäköidä Ferrarinsa managerin parkkiruutuun!