Tällä kaudella Legia Varsovan avainpelaajiin kuulunut Kasper Hämäläinen pelaa vahvaa kautta Puolan pääsarjassa. Hämäläisellä on sopimusta Legian kanssa voimassa vielä ensi kausi.

Hämäläinen kertoi Helsingin Sanomille, että tavoitteena olisi vielä pelata sopimuskauden jälkeen ulkomailla.

– Tavoitteenani on päästä vielä jonnekin muualle. Haluan nähdä ainakin yhden uuden seuran, ennen kuin palaan Suomeen, Hämäläinen kertoi HS:lle.

Hämäläinen on pelannut viimeiset seitsemän kautta Puolassa ja juhlinut kolmesti Puolan mestaruutta. Hämäläinen on tällä kaudella onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa ja on Legian toiseksi paras maalintekijä.

– Olen päässyt pelaamaan paljon paremmin kuin viime kaudella. Olen ollut aloituksessa käytännössä jokaisessa matsissa. Peliajan lisäksi maalejakin on tullut, ja itseluottamus on noussut, Hämäläinen kertoi.

Legia on sarjataulukossa toisena, kolme pistettä Jagiellonia Białystokia perässä, mutta Legia on myös pelannut yhden ottelun vähemmän. Tavoitteena on uusia mestaruus viime kauden tapaan.

– Muu olisi valtava pettymys. Kautta on jäljellä kymmenisen matsia. Tällä kaudella ei puoliteta ylemmässä loppusarjassa pisteitä, Hämäläinen sanoi.

Lue HS:n juttu Hämäläisestä tästä linkistä.