Katso video: Näin Rovaniemellä – päävalmentaja hoitaa kentän kuntoon lumikolalla

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Veikkausliigakausi lähestyy vääjäämättä. Ensimmäiset ottelut pelataan jo vajaan kuukauden kuluttua 7.4. lauantaina. Rovaniemelläkin jo Keskuskentän nurmi oli vihreänä, kun RoPS piti kevään ensimmäiset harjoitukset ulkona.

Tosin tekonurmi täytyi ensin kolata, jotta vihreä veranta saatiin näkyville. RoPS:n virallisella Twitter-tilillä julkaistiin video, jossa seuran päävalmentaja Toni Koskela kolaa lunta pois kentältä. Homma näyttää taittuvan varsin mallikkaasti.

RoPS:n osalta Suomen Cupin lohkovaihe päättyi pienoiseen pettymykseen, kun seura jäi A-lohkossa kolmanneksi KuPS:n ja Ykkösessä pelaavan AC Oulun taakse. RoPS:n osalta Suomen Cup päättyi näin ollen lohkovaiheeseen.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Harjoitukset vedettiin lopulta läpi puolikkaalla kentällä. Harjoitusten jälkeen RoPS kysyi Twitterissä apujoukkoja Koskelalle, jotta kentän toinenkin puolikas saataisiin vihertämään. Katso twiitti alta.

Jos et nä alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliBayern München hoiti neljännesvälierät kunnialla loppuun
Seuraava artikkeliPasi Rautiainen raivostui Viasatin studiossa José Mourinhon kommenteista: ”Hyi! – Illan surkein suoritus”