Epäilykset Bayern Münchenin vaalivahdin Manuel Neuerin todellisesta terveydentilasta alkavat nousta yhä suuremmiksi, kun miehen paluu kentille viivästyy kerta toisensa jälkeen.

Neuer on ollut enemmän vai vähemmän poissa kentiltä noin vuoden ajan. Viimeisin loukkaantuminen tuli viime syyskuussa, kun miehen jalkapöydästä murtui sama luu jo kolmannen kerran hänen uransa aikana. Onnistuneen leikkauksen jälkeen tiedotettiin, että maalivahdin odotettu paluu on tammikuussa.

Nyt, maaliskuun puolivälissä Neuer ei ole vieläkään palannut Bayernin maalille. Bayern tiedotti taannoin, että tällä hetkellä Neuer ei pysty harjoittelemaan täysillä. Odotettu paluu on siirretty huhtikuun alkuun.

Seurajohtaja Karl Heinz Rummenigge toppuutteli mediaa ja kertoi, että Neuer tulee palaamaan ja että mentaalisesti hän on hyvässä kunnossa pitkästä levosta huolimatta. Samalla Rummenigge paljasti, että Neuer tullaan näkemään myös ensi kesänä Venäjällä pelattavissa MM-kisoissa.

Myös Neuer kertoi, että jahka aika on oikea, hän palaa kentälle ja tehtäväänsä Bayernin kapteenina.

– Asiat sujuvat hyvin. Silti minun on nyt odotettava, että olen jälleen huippukunnossa. En tietenkään voi varmaksi sanoa, että koska se tapahtuu. Tällä hetkellä arvioisin, että kroppani on 80% kunnossa, Neuer paljasti.

Lähde: Marca