Ykköseen täksi kaudeksi noussut KTP tiedottaa kotisivuillaan tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen brasilialaisen Filipe Monteiro De Mellon kanssa. 26-vuotias Mello on Suomen kentiltä jo hyvin tuttu, sillä tuleva kausi on hänelle jo kuudes maassamme.

Keskikentällä häärivä Mello on pelannut aiempina vuosina Kakkosta PKKU:n, BK-46:n ja Hongan joukkueissa. Viime kaudella hänet nähtiin Ykkösessä kahden eri joukkueen asussa. Alkukauden Mello edusti Honkaa ja elokuusta lähtien EIF:ää. 14 Ykkösen ottelussaan hänelle tilastoitiin yksi, EIF:n paidassa syntynyt maali.

– Mello on hyvä vahvistus meidän keskikentälle: tarpeeksi monipuolinen ja riittävän omanlainen täydentämään keskikentän osaamista. Mello pystyy toteuttamaan meidän pelisuunnitelmaa ja tarvittaessa myös tukemaan hyökkäyksiä, KTP:n valmentaja Jari-Pekka Gummerus listaa miehen vahvuuksiksi seuran tiedotteessa.

– Suomi on hyvä maa: kaikki toimii ja ihmiset ovat ystävällisiä. Ja kun on saanut ystäviä täällä niin kaikki on helpompaa, Mello itse myhäilee.