Panathinaikosin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Robin Lod pelaa vahvaa kevätkautta Kreikassa. Lodin sopimus Panathinaikosin kanssa päättyy ensi kesänä, mutta ura saattaa silti jatkua Kreikassa.

Lodin ja Panathinaikosin väliset jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet. Seura on joutunut myymään tähtipelaajiaan pois taloudellisten ongelmien vuoksi ja myös Lod oli kaupan viime tammikuun siirtoikkunassa. Huuhkajien avainpelaaja ei näillä näkymin ole jatkamassa Panathinaikosissa.

[readmore from=Lod-Robin]

Lod on kesällä vapaa agentti, joten hän voi tehdä minkä tahansa seuran kanssa sopimuksen. Kiinnostusta Lodia kohtaan on ollut myös muualla Euroopassa, muun muassa Englannin Mestaruussarjassa, lue lisää tästä.

Kreikasta kantautuu kuitenkin tietoja, joiden mukaan Kreikan pääsarjaa johtava AEK Ateena olisi kiinnostunut Lodista ja tarkkailut häntä. Kreikkalainen Ora ton Spor -lehti kertoo, että AEK on seurannut Lodin vahvaa kevätkautta erityisellä mielenkiinnolla.

Lod on iskenyt tällä kaudella neljä maalia Kreikan Superliigassa. Huomionarvoista on se, että kaikki osumat ovat tulleet viimeisen kuukauden aikana. Myös maajoukkueessa Lod on ollut isossa roolissa.

Lähde: SDNA