Lähde: Juventus käynyt jo neuvotteluja Man United -hyökkääjän kanssa siirrosta

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!

Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martial voi nousta ensi kesän siirtoikkunan kiinnostavaksi nimeksi. Tällä hetkellä lähteet kertovat, että Juventus olisi käynyt jo neuvotteluja Martialin kanssa.

Torinolainen lehti Tuttosport kertoo, että Juventus olisi aloittanut neuvottelut Martialin kanssa. Yhtenä käänteentekijänä siirron kannalta pidetään Martialin pelikaveria Ranskan maajoukkueesta Blaise Matuidia. Matuidin uskotaan houkuttelevan Martialia Juveen.

Martial on lehden mukaan ollut Juventuksen tähtäimessa jo vuosina 2012 sekä 2013. Martial siirtyi Man Unitediin vuonna 2015 Monacosta. Martialin sopimusta Unitedin kanssa on jäljellä enää reilu vuosi, eikä jatkosopimusneuvottelut ole ainakaan vielä edenneet.

Martial on tällä kaudella ollut tehokkaana peliaikaansa nähden. Vaihdosta sisään usein tullut hyökkääjä on iskenyt yhdeksän maalia Valioliigassa. United maksoi Martialista 60 miljoonaa euroa ja hänen nykyinen markkina-arvonsa on tällä hetkellä 65 miljoonaa euroa. Mikäli jatkosopimusta ei kuitenkaan synny, voi United joutua myymään ranskalaishyökkääjän huomattavasti halvemmalla.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!