Kreikkalainen suurseura Panathinaikos on suurissa taloudellisissa ongelmissa. Kreikkalaisen SDNA-sivuston mukaan seuraa uhkaa putoaminen kakkosdivisioonaan.

SDNA:n mukaan Panathinaikosilla on useita maksamattomia velkoja nykyisille ja entisille pelaajilleen. Mikäli seura ei pysty maksamaan velkoja maaliskuun loppuun mennessä, seuraa uhkaa pudotus kauden jälkeen Kreikan kakkosdivisioonaan. Sivuston mukaan velkojen maksaminen vaikuttaa tällä hetkellä lähes mahdottomalta.

[readmore from=Lod-Robin]

Panathinaikosin yksi avainpelaaja on Huuhkajien mukana Turkissa leireilevä Robin Lod, jonka sopimus päättyy ensi kesänä. Sopimusneuvottelut ovat olleet jäissä jo pitkään, mutta mikäli seura vielä pudotetaan alemmille sarjatasoille, on lähes sataprosenttisen varmaa, ettei Lod jatka Panathinaikosissa.

Lod on ollut siirtohuhujen kohteena jo pidemmän aikaa. Viimeisimpänä Kreikan liigaa johtava PAOK uutisoitiin tarkkailevan Lodia. Lisäksi kiinnostusta on ollut muun muassa Belgian liigasta sekä Englannin Mestaruussarjasta.

SDNA kertoo, että pääsyyllinen Panathinaikosin surkeaan tilanteeseen on seuran omistaja sekä entinen presidentti Giannis Alafouzos.