Tottenhamissa hyvää työtä tehnyt Mauricio Pochettino on yhdistetty Bayern Müncheniin. Asiasta on uutisoitu muun muassa Saksassa sekä Englannissa.

Saksalainen, luotettavana lähteenä pidetty, Sport Bild tietää kertoa, että Pochettinon nimi on noussut yhdeksi vaihtoehdoksi Bayernin peräsimeen ensi kaudesta lähtien. Tosin sitä pidetään hyvin epätodennäköisenä. Tämän kauden Bayernia luotsaa kokenut Jupp Heynckes, joka nousi päävalmentajaksi, kun Carlo Ancelotti sai potkut viime syksynä.

Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidžić on ehdottanut Pochettinoa Bayernin seurajohdolle, joka toivoisi uuden päävalmentajan osaavan saksaa. Salihamidžić olisi valmis tinkimään kielitaidosta. Bayern joutuisi joka tapauksessa maksamaan Pochettinosta yli kymmenen miljoonan euron siirtokorvauksen Tottenhamille. Pienemmistä summista Tottenham ei lehden mukaan edes neuvottele. Bayern ei ole koskaan maksanut valmentajasta siirtokorvausta.

Pochettino ei ole myöskään tiettävästi halukas lähtemään Tottenhamista. Sport Bildin mukaan argentiinalaisluotsi olisi lähinnä kiinnostunut Real Madridin valmentamisesta, mutta ylipäätään siirtoa pois Tottenhamista kesken sopimuskauden pidetään epätodennäköisenä. Pochettinon sopimus Tottenhamin kanssa on vuoteen 2021 saakka voimassa.

Edelleen vahvimpana ehdokkaana pidetään useissa lähteissä Borussia Dortmundia viime kaudella luotsannutta Thomas Tuchelia.