Andrea Pirlosta kaavaillaan Italian A-maajoukkueen kakkosvalmentajaa, kertoo Gazzetta dello Sport.

Pirlo, 38, päätti pelaajauransa viime vuonna Major League Soccerin New York City FC:ssä, mitä ennen hän edusti muun muassa Italian suurseuroja Internazionalea, AC Milania ja Juventusta.

Italian maajoukkueen entinen tukipilari on ollut yhdistettynä Chelseaan, jossa hänelle olisi väitetysti tarjolla rooli maanmiehensä Antonio Conten apuvalmentajana.

Conten tulevaisuus lontoolaisseurassa on kuitenkin täysin auki. Italian jalkapalloliitto FIGC on kertonut, että se on ollut yhteydessä Conteen maajoukkuevalmentajan paikasta, ja huhuissa hänet on yhdistetty myös Paris Saint-Germainiin.

Gazzettan mukaan Italian jalkapalloliitto pyrkii nimittämään Conten toistamiseen A-maajoukkueen käskyttäjäksi ja Pirlon hänen apumiehekseen.

Pirlo saattaa saada maajoukkueen apuvalmentajan paikan, vaikka Conte ei lähtisikään enää Azzurrin peräsimeen. Italian jalkapalloliitto kertoi hiljattain, että se julkistaa A-maajoukkueen uuden päävalmentajan toukokuussa. Tällä hetkellä joukkuetta luotsaa väliaikaisvalmentaja Luigi Di Biagio, joka on myös ehdolla vakituiseen virkaan.