Paris Saint-Germainin presidentti Nasser Al-Khelaifin on määrä matkustaa Brasiliaan tapaamaan joukkueen ykköstähteä Neymaria, jonka huhutaan haluavaan seurasta pikimmiten pois, kertoo Telefoot.

Espanjalaislehti ABC uutisoi hiljattain, että Neymar, 26, olisi saanut tarpeekseen PSG:stä ja Pariisista jo nyt. Brassitähti siirtyi PSG:hen viime kesänä Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

Hän ehti pommittaa 29 osumaa ja antaa 19 maalisyöttöä ennen kuin mursi jalkapöytänsä Ligue 1:n ottelussa Marseillea vastaan. Neymarin odotetaan palaavan pelikentille loppukeväällä.

ABC:n mukaan Neymar on käskenyt isäänsä järjestämään hänelle siirron muualle. Espanjalaislehdistön mukaan Real Madrid on ollut kiinnostunut brasilialaishyökkääjästä jo pitkään, ja madridilaiset ovat huhujen mukaan valmiita käyttämään hänen ostamiseensa 250-300 miljoonaa euroa.

Telefoot kertoo, että Al-Khelaifi ja PSG:n urheilutoimenjohtaja Antero Henrique aikovat matkustaa Brasiliaan tarkistaakseen, miten Neymarin kuntoutus sujuu ja keskustellakseen brassitähden kanssa tämän suunnitelmista.

Neymarin ei odoteta palaavan Pariisiin ainakaan 1,5 kuukauteen, mutta AS:n mukaan hän saattaa viipyä Brasiliassa aina kesän MM-kisoihin asti, mikä huolestuttaa PSG:tä.