Suomen A-maajoukkueen maalivahti Lukas Hradecký joutui sunnuntaina korjaamaan pallon verkostaan kolmesti, kun hänen joukkueensa Eintracht Frankfurt hävisi vieraskentällä Borussia Dortmundille 2-3.

Dortmund pääsi ensimmäisellä jaksolla laukomaan kahdeksan kertaa, mutta Hradecký, 28, onnistuttiin yllättämään vain kerran, kun Marco Russ laittoi epäonnekseen pallon Dortmundin keskityksestä omaan maaliin.

Viimeisen 20 minuutin aikana ottelussa alkoi tapahtua toden teolla. Ensin Luka Jović pääsi puskemaan Frankfurtin tasoihin vapaapotkusta. Dortmundiin tammikuussa Chelseasta lainalle tullut Michy Batshuayi masensi kuitenkin vieraat vai hetkeä myöhemmin, kun hän pääsi viimeistelemään avopaikasta tilanteeksi 2-1.

Frankfurt tarrasi ensimmäisellä lisäminuutilla kiinni vieraspisteeseen, kun Danny Blum jatkoi Danny da Costan keskityksen maaliin.

Lisäaikaa oli takana jo kolme ja puoli minuuttia, kun Batshuayi sai pallon Frankfurtin rangaistusalueella ja tykitti pallon verkkoon ja Dortmundin voittoon.

Frankfurtin pelaajat tuijottivat hämmästyksissään linjatuomarin suuntaan ja huusivat paitsiota, mutta Danny da Costa oli jäänyt tilanteessa Batshuayin alapuolelle.

Ottelun voittajalle oli luvassa sarjataulukon kolmas sija, jonka Borussia Dortmund lunasti. Eintracht Frankfurt on 26 kierroksen jälkeen Bundesliigassa viidentenä.