ManU-tähti haaveilee joukkuekaveruudesta Neymarin kanssa: ”Se olisi suuri kunnia”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ranskalainen keskikenttäpelaaja Paul Pogba kertoi TyC Sportsin haastattelussa, että hänelle olisi ”suuri kunnia” pelata jonain päivänä Paris Saint-Germainin brassitähden Neymarin kanssa.

Neymar, 26, ylisti Pogbaa, 25, parin vuoden takaisessa La Ligan haastattelussa ja sanoi myös, että haluaisi vielä tulevaisuudessa pukea ranskalaisen kanssa saman joukkueen paidan ylleen.

– Muistan, mitä hän sanoi. Minä pidän hänestä paljon myös. Hän on todellinen esimerkki siitä, mitä on ilo kentällä, sanoi Pogba ESPN:n mukaan.

– Tiedän, että Brasiliassa jalkapallo on kaikki kaikessa. Se on elämä. Brasiliassa kaikki pelaavat jalkapalloa. Kun näen hänet kentällä nauttimassa, hänen tekniikkansa, hänen ketteryytensä… Rakastan katsoa hänen pelaamistaan.

Pogballa ja Neymarilla on molemmilla omanlainen tyylinsä kentällä ja sen ulkopuolella.

– Se on erilainen tyyli. Hänellä on oma tyylinsä. Kaikki tietävät, kenestä puhutaan ja mitä hän tekee, kun sanoo Neymarin nimen missä tahansa maailmalla. Minulle olisi suuri kunnia pelata jonain päivänä hänen kanssaan.